Saturday, December 13, 2008

Siaran Tergendala Sebentar........

By the time this post got published, I would be on my way to Shanghai. I'm taking a few days off and berjalan2 tengok negeri orang. Cheq tak kan bersiaran selama seminggu. InsyaAllah kalau umur panjang, kita akan berjumpa semula. Diharapkan this trip akan berjalan dengan baik dan selamat. Jika tidak, cheq mohon maaf di atas segala salah silap, terlanjur kata serta perbuatan selama ni.

Buat insan tersayang....... I love you more than words can say, and this is for you, Yang :

"Stay The Same" - Joey McIntyre

Don't you ever wish you were someone else,
You were meant to be the way you are exactly.
Don't you ever say you don't like the way you are.
When you learn to love yourself, you're better off by far.
And I hope you always stay the same,
cuz there's nothin' 'bout you I would change.

I think that you could be whatever you wanted to be
If you could realize, all the dreams you have inside.
Don't be afraid if you've got something to say,
Just open up your heart and let it show you the way.

Believe in yourself.
Reach down inside.
The love you find will set you free.
Believe in yourself, you will come alive.
Have faith in what you do.
You'll make it through.

12 comments:

Anonymous said...

u should find another man for urself.forget about him, move on!

Anonymous said...

betulx3 kata first comment tu..just move on,if u failed to make him happy then u dont deserve him,lagi sengsara hidup dia/awak.

I wish u the best bro...

Anonymous said...

Insaflah....hidup ni tak lama...

nazzman ibrahim said...

hmmmmm kenapa ni uols,jgn lerr cakap yang bukan2...yang lepas tu biarlah jgn dikenang ok...


si dia tak kisah pun so uols buat tak kisah la juga

Anonymous said...

Betul ape... bukan first time u kena mcm tu...so walaupun baik kembali parutnya tetap ada...forget about him la...seperti mana dia forget about u bila dia bersama orang lain

Anonymous said...

sapa kata si dia tak kisah..si dia sendiri tak tahu nak buat ape kalau benda tu jadi lagi.. so u ape nak jawab naz..sebab kita orang tau ni bukan kali pertama terjadi ... Memang tak salah nak sayang orang..tapi kalau orang sayang kita mcm biskut ..kejap ada kejap tak ada.. ape maknanya? Hiding something or doing something or anything?

jerry maguire, jr. said...

erm - think i know wats goin on in ere.. and i gez i din hav any rite to say a thang - but as a fren; yeah, life's short. sometimes we gotta move on wit life, brace ourselves and open up for all new possibilities.

but then - watever makes u happy! yeat as a fren - i do concern!

Anonymous said...

tu la byk lagi orang lain yg memerlukan kasih sayang

Neutralguy said...

I pernah jumpa org tu(ur ex) sebelum I migrated,ada juga la beberapa kali kuar minum.

Dia tu misteri,identiti dia pun is a myth but he is a nice,warm and sincere person,tapi too much hatred & vengeful.I rasa u hurt him so much sampai dia put up the wall in his world.

I tak judge u dan tak tahu apa yg u pernah buat kat dia sampai dia jadi mcm tu,I rasa dah cukupla impact buruk ke atas dia.

salam

Anonymous said...

fulamak,meriah blog ini,mami jarum blog shopaxxxxx pun ada.


kebusssssss.

Anonymous said...

U scandal je lah dgn i

ArnabGumuk said...

panas panassssssssss!!hehehe..oops tumpang lalu yek tuan blog!